Zzymag
On Stage

 

 
Blue Mazz
Zzymag
 
 

“EMOTIONS”

…..een reis door de hallucinerende atmosfeer van magische, serene muziekklanken, schitterende video- en live-beelden, mystieke dans en adembenemende zang. Een dynamische interactie tussen gitarist, zangeres, en dansers. Aangesterkt met een prachtig spel van kleur en licht…..

Welkom in de wereld van EMOTIE: verdriet, agressie, melancholie, verwarring, blijdschap, onzekerheid, afscheid, bevrijding, harmonie. Gebeeldhouwd in de schizofrene ‘sparring’ tussen toonkunst, visualisatie en ritmiek, gevangen in de gecomprimeerde lichtbundel van de volgspot.
Tussen de ontelbare energiebanen van deze voortdurend veranderende theatrale sculptuur, bepaalt Mario van Schijndel met z’n magistrale gitaarspel de route. Als een driftig modellerend penseel laveert hij z’n instrument met krachtige streken over het witte doek. Gestaag mixt, kleurt, componeert en arrangeert hij als het ware de vele beelden tot een complete collectie waardevolle muzikale schilderijen. En dirigeert hij het geheel van muziek, zang, dans, licht en beeld – en dús van emotie - tot een magistrale opus magnum.
Emotie horen, emotie zien, emotie voelen, emotie beleven tijdens het aanschouwen van de constante dialoog en interactie tussen de verschillende disciplines.
Emotion en E-motion als ultieme synergie tussen de koude electronica van de artistieke tools, en de sensuele, warme en bezielde inhoud van lichaam en geest.