Zzymag
On Stage


“MaYor  MYx”
     THE STORY

…….de Salt & Pepper van de Lage Landen…….
Als twee Magdenburger Bollen zijn ze onlosmakelijk aan elkaar verbonden,
gitarist/componist Mario van Schijndel en z’n vriendin, levensgezellin en partner in creation, vormgeefster Dolly Krabbendam.

Mario van Schijndel is een allround musicus van formaat. Een echte muzikale octopus, zou je kunnen zeggen. Immers, naast klassiek-, rock- en popgitarist is hij een bevlogen basgitarist, een getalenteerd toetsenist en een begaafd componist/arrangeur. Bovendien weet hij, als veelbelovend producer, als geen ander de grillige finesse van opname- en audiotechniek volledig naar zijn hand te zetten.
Dolly Krabbendam is de creatieve wederhelft van het energieke duo.
Binnen ”MaYor MYx”  is ze als creative director het spreekwoordelijke schaap met de vijf poten. Zo produceert en regisseert zij de promotiefilmpjes en de videoclips, is ze de fotograaf (studiofoto’s, sfeerfoto’s t.b.v. website en promotie), tekent en ontwerpt ze de kleding van Mario, dansers en band, schetst ze de storyboards, regelt ze de marketing, is ze powerpoint-lady, ontwikkelt zij het lichtplan en is ze de webdesigner en grafisch vormgever van cd-dvd-videohoesjes en van de gehele corporate identity.

Een groot aantal nummers van de CD "5th Set Up" is te horen en te zien in het tot nu toe grootste project van  “MaYor MYx”  , “EMOTIONS”. Een fantastische en fantasievolle sfeerbeleving met muziek, beeld, licht, zang en dans en een volledig nieuwe manier van muzikaal denken, gebundeld in een theater-totaalprogramma.
Een octopus en een schaap met vijf poten onder één dak.
Een prima combinatie, zo lijkt het.

facebook Hyves

Emotions

“Zzymag'”
     THE STORY

.... Zzymag´, zzzzymag´.......
Twee jaar was Dolly, toen ze haar moeder achter de naaimachine zag zitten en tegen de naaimachine, "Zzymag'" zei!
Dus toen er een naam bedacht moest worden voor haar atelier in 1995, kon het niet anders worden dan "Zzymag'"! Na ruim een jaar een eigen mode atelier werd er verhuisd en ging `Zzymag´ tijdelijk in de koelkast. In 2010 is ´Zzymag´ opnieuw op de kaart gezet met het ontwerpen van kleding en sieraden. En is er een Zzymag Giftshop en T-shirtshop op internet gekomen.

In de Zzymag' Giftshop zijn leuke, betaalbare kadootjes te koop. Van natuurlijk de sieraden tot mooie design kadootjes. En CD's ( MaYor MYx ) tot Savon de Marseille!

In de "Zzymag for Ladies" t-shirtshop zijn prachtige bedrukte shirts te bestellen. Alle ontwerpen zijn van Dolly Krabbendam. Ook is het mogelijk met een eigen idee te komen en er zo uw persoonlijke draai aan te geven.

Wacht niet langer en ga naar:

Zzymag' Giftshop

Zzymag for Ladies t-shirtshop

 

facebookTwitterLinkedInHyvesMy website Spreadshirt 

 

Zzymag

 

  Zzymag'