Zzymag

webshop

Klik op onderstaande webshop!
In MaYor MYx webshop zijn verschillende webshops ondergebracht. In deze webshops vind u prachtige, leuke, mooie, inspirerende kado's! MaYor MYx  

facebook TwitterLinkedIn Hyves My website Spreadshirt

 

Nu online!!!
Een Leuke, Giftshop van Zzymag' met sieraden en design en de MaYor MYx Giftshop met T-shirts en Music!

Klik op Zzymag' om direct in de webshop te komen!

Klik op Zzymag' for Ladies op in de T-shirtshop van Zzymag' te komen!

Zzymag  
Mayor Art  

Bij MaYor-Art kun u de prachtige tekeningen bewonderen van Dolly Krabbendam. Zij maakt al vanaf € 50,00 van uw lievelingsdier of van grote liefde van uw leven een schitterende tekening aan de hand van een foto. Neem even contact op voor verdere informatie!

Klik op Mayor-Art hiernaast en je ziet meer tekeningen!

Zodiac  
 

 


Een T-shirt- en accessoires-shop met diverse bedrukkingen die allemaal met muziek te maken hebben. Bij deze ontwerpen zijn ook de speciaal door Dolly Krabbendam ontworpen T-shirts te vinden. Nieuwsgierig? Neem snel een kijkje en vind een uniek kado! MaYor-T  
Music downloads   In de downloadshop is het mogelijk een heel album van MaYor MYx te downloaden, maar u kunt natuurlijk ook uw favoriete nummer uitkiezen voor op je iPod. Ga snel naar de downloadshop, je kunt al een nummer downloaden voor € 0,99 !  
  Voor de echte liefhebber en fan komen in deze webshop zeer binnenkort de bladmuziek in boekvorm van de cd 5th Set Up. Al deze prachtige gitaarnummers zijn natuurlijk geschreven door Mario van Schijndel.
5th Set Up  

Follow mayormyx on Twitter  

Zzymag'