Zzymag
On Stage

 

On Stage

 


Ben je muzikant en wil je in de lente van 2012 optreden op het grote podium van de Mezz in Breda?


Droom je ervan een muziekinstrument te bespelen en met je eigen band op een geweldig podium te staan? Die kans krijg je nu, en nog in korte tijd ook!
MaYor MYx organiseert de On Stage Workshop. In 10 lessen zorgen we ervoor dat je de eerste vaardigheden onder de knie hebt en in nogmaals 10 lessen speel je in je eigen band. De workshop duurt in totaal dus 20 weken en wordt afgesloten met een optreden in de Grote Zaal van de Mezz in Breda. Grote kans dat jouw favoriete artiest daar ook geschitterd heeft!
Je mag zelf bepalen welke nummers je wilt spelen zodat je na de workshop gelijk door kan met je band. Niks saaie oubollige liedjes, gelijk je eigen muziekstijl!
Natuurlijk zorgen we ervoor dat tijdens de lessen de basis gelegd wordt voor verder muziekonderwijs. Professioneel en verantwoord, maar wel op een leuke manier!
Je hebt géén ervaring nodig. Het doel van de On Stage Workshop is een kennismaking met muziek die je niet zal vergeten. Misschien wel het begin van een gedroomde muzikale carrière!

De On Stage Workshop is er voor zang, piano (keyboard), gitaar, basgitaar en drums. Het maakt niet uit of je net begint of al even bezig bent, je wordt ingedeeld op je eigen niveau en op, minstens zo belangrijk, smaak!
Schrijf je in en maak kennis met deze unieke kans!

Namens MaYor MYx

Mario van Schijndel

Klik hier voor het online inschrijfformulier.
Download hier de online folder.

Tarieven van de On Stage Workshop!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons via contact!